Team

Home Team

Folkert Blok

Directeur | Dermatoloog | Chemicus

Folkert Blok heeft geneeskunde gestudeerd en zich gespecialiseerd tot dermatoloog in het Academisch Medisch Centrum (AMC). Als arts-onderzoeker werkte Folkert al op de afdeling Dermatologie van het AMC. Naast zijn studie geneeskunde heeft Folkert ook zijn studie chemie afgerond en deed hij jarenlang ervaring op bij de beoordeling van cosmetische producten en bijwerkingen. Als dermatoloog en chemicus heeft Folkert diepgaande kennis over cosmetische producten en behandelingen. In 2012 behaalde hij het certificaat Safety Assessment of Cosmetics in the EU aan de Vrije Universiteit Brussel. Hiermee is Folkert gecertificeerd om de veiligheid van cosmetica te beoordelen volgens Europese richtlijnen.

Alex van der Burgh

Safety Assessor | Biomedicus

Alex heeft biomedische wetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht, met als focus infecties en het immuunsysteem. Naast zijn studie heeft hij als toxicologisch onderzoeker jarenlange ervaring als (senior) dataminer in het onderzoekersteam van SkinConsult. In deze rol heeft Alex veel ervaring opgedaan op het gebied van cosmetische toxicologie en de daarbij horende wet- en regelgeving. Sinds september 2016 is Alex fulltime werkzaam bij SkinConsult als cosmetic safety assessor. Tevens is hij ook verantwoordelijk voor change management binnen SkinConsult, waarbij hij kijkt naar nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden op het gebied van bedrijfsvoering en ICT.

[/vc_column_inner][/vc_row_inner]

Falco Westerbaan van der Meij

Safety Assessor | Biomedicus

Falco heeft de master Toxicology and Environmental Health gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Tijdens zijn master heeft hij de minor Fundamentals of Business and Economics gevolgd met vakken als Strategy en Operations Management. Falco heeft het certificaat Safety Assessment of Cosmetics in the EU aan de Vrije Universiteit Brussel behaald. Hiermee is hij gecertificeerd om de veiligheid van cosmetica te beoordelen volgens Europese richtlijnen. 

Mandy Schram

Specialist | Consultant

Mandy Schram heeft geneeskunde gestudeerd en na haar studie promotieonderzoek gedaan naar atopisch eczeem en de behandeling daarvan met orale medicatie. In 2011 is zij op dit onderzoek gepromoveerd. Daarnaast heeft ze haar medische specialisatie tot dermatoloog in het AMC voltooid. Tijdens haar promotie heeft Mandy zich bekwaamd in het uitvoeren van systemic reviews; het systematisch onderzoeken van de aanwezige academische literatuur, deze beoordelen op kwaliteit, interpreteren van de inhoud en vervolgens het systematisch samenvatten. Na haar promotie is Mandy nog steeds bezig met wetenschappelijk onderzoek op het vlak van eczeem, basaalcelcarcinoom en off-label therapieën.

Michael Colijn

Operations | Sales |  Marketing

Michael Colijn ontfermt zich over de klanten en marketing van SkinConsult. Het beantwoorden van vragen, het verwerken van aanvragen en opstellen van offertes en bewaken van het productproces behoren tot de voornaamste werkzaamheden. Naast zijn werkzaamheden voor SkinConsult is Michael tevens werkzaam voor Dermatologisch Centrum Utrecht

Mignon Baane

Huidtherapeut | Post-marketing surveillance

Mignon heeft jarenlange ervaring als huidtherapeut bij Dermatologisch Centrum Utrecht. Bij SkinConsult ontfermt zich met name over de post-marketing surveillance van producten. Dit doet Mignon zowel op kantoor bij SkinConsult als bij de klant op locatie. Mignon draagt zorg voor het correct afhandelen van medische klachten en draagt daarmee bij aan de klanttevredenheid bij bedrijven en veiligheid van consumenten bij cosmeticagebruik.

Toxicological researchers


Het onderzoeksteam van SkinConsult bestaat uit biomedici, scheikundige en medewerkers met een medische opleiding. Zij zoeken, vinden, filteren en verwerken academische literatuur in onze database. Het zijn doorzetters; ze stoppen niet voordat ze betrouwbare toxicologische data gevonden hebben!

 

 

jasper-brouwers

Jasper Brouwers

Naast een bachelor Biomedische Wetenschappen heeft Jasper een bachelor Economie en een pre-master Innovatiemanagement op zak. Momenteel is hij bezig met de masterstudie Strategic Entrepreneurship. Bij SkinConsult houdt Jasper zich bezig met marketingonderzoek en feedback van klanten.

 

Jan Smout

Jan heeft de master Cancer, Stem Cells and Developmental Biology doorlopen. Als afgestudeerd biomedicus werkt Jan bij SkinConsult voornamelijk als Senior Dataminer. Daarnaast levert hij bijdrages op het gebied van ICT.

 

 

aurin-hogers

Aurin Hogers

Aurin heeft de masteropleiding Biology of Disease voltooid. Tijdens haar master heeft ze het profiel Communicatie en Educatie gevolgd. Ze past haar biomedische kennis toe bij SkinConsult als Junior Dataminer.

 

 

foto-riette-van-spanjeRiëtte van Spanje

: Riëtte heeft de bachelor Biomedische wetenschappen afgerond met een minor in Bestuurs- en Organisatiewetenschappen. Bij SkinConsult werkt Riëtte als Junior Dataminer.

 

 

annick-verbakelAnnick Verbakel

Annick heeft de bachelor Biomedische Wetenschappen afgerond en wil zich verder specialiseren in de werking van het immuunsysteem. Bij SkinConsult werkt ze als Junior Dataminer.

 

 

stijn-schmeink

Stijn Schmeink

Stijn heeft de bachelor Biomedische Wetenschappen gevolgd en is bezig met de afronding van zijn master Toxicologie. Deze achtergrond geeft hem de benodigde kennis voor zijn functie als Senior Dataminer bij SkinConsult.

thomas-broekhoffThomas Broekhoff

Thomas is een bachelorstudent Biomedische Wetenschappen met een bestuursjaar achter de rug. Naast zijn werk als Junior Dataminer houdt Thomas zich bezig met marketing en de acquisitie van nieuwe klanten.

 

 

kitty-van-scharenburgKitty van Scharenburg

Kitty is masterstudente Molecular and Cellular Life Sciences. Zij doet naast haar studie een extra-curriculaire minor Fundamentals of Business Economics. Bij SkinConsult werkt zij als Junior Dataminer.

 

 

valerie-van-der-weijgertValerie van de Weijgert

Valerie studeerde Biomedische Wetenschappen in Amsterdam en is momenteel bezig aan de master Toxicologie. Verder heeft ze ervaring met epidemiologie. Bij SkinConsult werkt ze als Junior Dataminer.

 

 

rozemarjin-van-laarRozemarijn van Laar

: Rozemarijn heeft haar bachelordiploma Biomedische Wetenschappen behaald en doet momenteel de master Infection and Immunity. Ze is bij SkinConsult werkzaam als Junior Dataminer.

 

 

kevin-van-den-bergKevin van den Berg 

Na zijn bachelor Biomedische Wetenschappen besloot Kevin zich te specialiseren tot arts-onderzoeker via de Selective Utrecht Medical Master (SUMMA). Verder is hij hier betrokken bij het Avicenna Excellence Program. Kevin werkt bij SkinConsult als Senior Dataminer.

 

 

Meer weten over ons?

Aarzel niet om contact op te nemen!