Kernwaarden

Home Kernwaarden

Kernwaarden

Folkert’s passie voor toxicologie en allergologie van cosmetica begon al in zijn tijd als student. Tijdens zijn opleidingen Chemie en Geneeskunde hield hij zich al bezig met safety assessments voor verschillende bedrijven. Maar toen hij vader werd, besefte hij pas echt dat je als ouder erop moet kunnen vertrouwen dat cosmetica veilig zijn voor je kind. Nadat er in 2013 veranderingen in de cosmetische verordeningen werden doorgevoerd, werd het voor cosmetica bedrijven lastiger om zich aan de EU cosmeticawetgeving te houden. Folkert greep deze kans om SkinConsult op te richten zodat hij bedrijven met de veiligheid van hun producten kan helpen.

SkinConsult staat voor veilige cosmetische producten op de Europese markt. Ons team van experts staat klaar om uw producten te beoordelen voor de Europese consumentenmarkt. Kennis, ervaring en doorzettingsvermogen zijn de drijvende krachten achter ons bedrijf. Wij streven naar een snelle, efficiënte en aangename samenwerking. Daarbij is klanttevredenheid onze belangrijkste graadmeter van succes.

In onze werkwijze maken wij gebruik van Objectives and Key Results (OKR), die ieder kwartaal worden aangepast. Uit deze OKRs volgen weekprioriteiten waar wij ons in dat tijdsbestek mee bezig houden. Wij streven er naar binnen twee weken een concept rapport te leveren en een opdracht binnen vier weken volledig af te ronden. De kwaliteit van ons werk waarborgen wij met ons ISO-9001 certificaat.

Onze kernwaarden zijn:

  • Never less than ecstatic customers
  • Never ever ever ever give up
  • Uncovering the known-unknowns and the unknown-unknowns
  • No asshole policy
  • Liberty, equality and fraternity
  • Safety first!

Kennis maken met SkinConsult?

Wilt u meer weten of kennis maken met ons bedrijf en medewerkers? Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!